Ejendoms­administration

Ejendomsadministration er mere end administration. Med den rette rådgivning kan det også være en god forretning.

Administration af en ejendom kan lyde som en enkel opgave. Realiteten er, at det for mange bestyrelser er en både kompliceret og tidskrævende opgave, der tager fokus fra den del af bestyrelsesarbejdet, der skaber udvikling og værdi.

Vores mission er at gøre administrationen af jeres ejendom, så nem og overskuelig for jer som muligt, og at sikre at I altid er opdateret med hensyn til de tiltag og lovmæssige ændringer, der vedtages på området.

Vi har solid erfaring med alle aspekter af ejendomsadministration og tilbyder totaladministration, hvor alle opgaver i relation til den daglige og løbende forvaltning og administration udføres. Vi hjælper bl.a. med opkrævning af leje/boligafgift/fællesudgift, udfærdigelse af kontrakter, forbrugsregnskaber, låneomlægning etc. til udarbejdelse af budget og regnskab.

Vi fungerer som juridiske rådgivere i byggesager og i den almindelige løbende vedligeholdelse af ejendommen. Vi er stærkt funderet inden for såvel lejeretten som erhvervslejeretten.

Vores ejendomsadministration består af erfarne administratorer og controllere med mange års erfaring inden for ejendomsadministration af andelsboligforeninger, ejerforeninger, grundejerforeninger, gårdlaug samt udlejningsejendomme til både bolig og erhverv.

Vi lægger vægt på at levere en professionel og serviceorienteret administration, hvor det er let at komme i kontakt med vores dygtige og imødekommende medarbejdere. I har derfor som kunde en fast administrator, der kender jeres ejendomsforhold indgående, kan besvare jeres spørgsmål hurtigt og optimere jeres administration løbende. På den måde sikrer vi det højeste niveau af faglighed og service.

Vores administrationsaftale tilpasses til jeres specifikke ønsker og behov, ligesom der kan trækkes på Advokatkontorets øvrige ressourcer og juridiske kompetencer.

Hvis I ønsker at høre mere om vores ejendomsadministration eller at få tilsendt et tilbud på administration, er I velkomne til at kontakte Advokat Carl H. Petersen på chp@advokatcarlh.dk eller på telefon 33 33 83 93.

 

Tilbud om administration

Har du/I brug for en professionel administrator til at sikre en effektiv administration af jeres ejendom?

Er du i bestyrelsen og ønsker I et tilbud på administrationen af jeres andelsbolig eller ejerforening, kan I udfylde nedenstående, og vi vil derefter kontakte jer med et tilbud hurtigst muligt. Det er nemt og hurtigt – og helt uforpligtende.

Info om jeres forening

Et engagement
der stikker lidt dybere

Læs mere om vores værdier, og hvordan de gør en
forskel for vores kunder og måden vi arbejder på.

Klik her